ClassBooks

20 Famous Speeches

20 Famous Speeches

”20 Famous Speeches” er et udvalg af uforglemmelige taler. Indtalingerne er enten autentiske eller indtalt af englændere og amerikanere.
Antologien rummer taler med mange forskellige emner: stemmeret for kvinder, ophævelsen af apartheid, Berlinmuren, Indiens løsrivelse fra det britiske imperium, terrorangrebet mod USA 9/11. Uddrag af Barak Obamas historiske sejrstale den 4.nov. 2008 og af indsættelsestalen den 20. jan. 2009 er også medtaget.
Alle tekster har arbejdsspørgsmål. I indledningsdelen til hver tale finder man en præsentation af taleren og oplysninger om den historiske baggrund. De 20 taler er valgt på grund af deres historiske betydning, men er selvsagt også velegnede til retoriske analyser. I antologien finder man en lydbaseret introduktion til de mest gængse retoriske figurer til støtte for dette arbejde.
Den elektroniske tavle er som skabt til retorisk analyse. Prøv med farvemarkeringer at vise de forskellige retoriske figurer, så talen opleves visuelt. Eleverne vil elske disse taler, der giver et levende indblik i historiens forløb, - så "get on board"

NB: Antologien kommer i en online-udgave i LECTIO

Indholdsfortegnelse

Antal

Price: DKK7,500.00

Shipping: DKK0.00

Loading Opdaterer kurv...